Nieuws
432074
Nieuws

In het nieuws

En dan vliegt de video van je huwelijksaanzoek het web over

Een kleine week geleden ging Roy Lammers (26) voor zijn grote liefde Desiree (26) op zijn knieën. Het romantische aanzoek vloog in mum van tijd het hele internet over. Desiree is inmiddels van de schrik bekomen en vertelt voor het eerst over deze bijzondere dag.

De les van juf Desiree werd een week geleden wel op een heel bijzondere manier onderbroken. Samen met een groep kinderen kwam haar grote liefde Roy zingend het klaslokaal binnengewandeld om vervolgens, na de romantische serenade, Desiree ten huwelijk te vragen. "Ik wist niet wat me overkwam. Ik kon echt geen woord uitbrengen", vertelt Desiree enthousiast.

Bekijk de hartverwarmende video hier.

Roy was niet alleen verantwoordelijk voor het romantische tafereel op basisschool De Kleine Kapitein. Zijn leerlingen zaten namelijk al wéken in het complot en zongen 'hun' nummer 'I won't give up', van Jason Mraz uit volle borst mee. "Het aanzoek was echt perfect! We hebben elkaar leren kennen op de Pabo en zitten allebei in het onderwijs, dus het past helemaal bij ons."

Hoewel een bruiloft al eerder ter sprake was gekomen, had Desiree het aanzoek totaal niet zien aankomen. "Hij zei die ochtend voordat ik naar school vertrok nog wel dat ik me mooi moest aankleden. 'Ben jij soms iets aan het bekokstoven', grapte ik nog. Natuurlijk niet wetende dat dit bijzondere aanzoek daarachter zat", lacht ze.

DROOMMAN

Een week later kan Desiree het nog steeds niet drooghouden als ze de hartverwarmende video terugkijkt. "Het is zo lief. Het past ook echt bij Roy. Het is zo'n zorgzame, sociale, lieve jongen. Erg romantisch ook. Zo verrast hij mij wel vaker als ik thuiskom van mijn werk: met een romantisch liedje op de gitaar of een zee van kaarsjes. Ja, Roy is echt mijn droomman."

De foto's van de bijzondere dag zien? Kijk hier op VROUW.nl!

Dat de liefde er vanaf spat, kan ook de moeder van Desiree beamen. "Ze hebben een tijdje bij mij in huis gewoond, dus ik weet als geen ander hoe goed ze bij elkaar passen. Ze zijn zó lief samen. Lief voor elkaar ook. Zo kwam ik bijvoorbeeld 's ochtends heel vaak briefjes tegen met lieve woorden die ze voor elkaar achterlieten. Hartverwarmend."

Dat het aanzoek zoveel teweeg zou brengen, had Desiree nooit gedacht. "We kregen ontzettend veel lieve reacties van vrienden en familie, maar ook door onbekende mensen op straat werden we aangesproken. 'Hé, jullie zijn toch dat koppel uit die video. Wat leuk! Gefeliciteerd', echt heel bijzonder.."

Wanneer ze in het huwelijksbootje stappen, weten ze nog niet. "Dat zal waarschijnlijk volgend jaar zomer worden, maar een exacte datum hebben we nog niet. Dat komt wel. We gaan eerst nog genieten van ons nieuwe huisje én natuurlijk ga ik nog heel lang nagenieten van dit romantische aanzoek. Dat pakt niemand mij meer af."