Nieuws/Binnenland
432679
Binnenland

Kampeer- en uittips Renesse & Sevenum

Vanmiddag om 17:00 uur begint de op een na laatste aflevering van KampeerTV. In deze aflevering waait Loran lekker uit op de eindeloze stranden van Renesse en is Sanny in het Limburgse Sevenum. Natuurlijk heeft de Reiskrant leuke tips wat te doen in deze regio's.

Loran is in Renesse op Topcamping de Julianahoeve. De camping wordt omringd door een prachtige natuur, gezellige steden en authentieke Zeeuwse dorpjes. Op slechts 5 minuten loopstand sta je op het witte strand van Renesse en dat is ideaal voor een frisse duik of strandwandeling.

Het centrum van Renesse ligt op 10 minuten afstand van de camping. In het centrum vind je hippe winkels en gezellige terrasjes. Daarnaast is Renesse een goede uitvalbasis voor het bezoeken van Zeeuwse steden als Zierikzee, Middelburg en Veere. Voor andere uitstapjes kun je naar Deltapark Neeltje Jans, Mini Mundi, Speelcircus Bambini of Piratenpark en Zeeaquarium Arsenaal.

Reiskrant over Zeeland

 

Limburg

Sanny is op Topcamping de Schatberg in Limburg. De natuurrijke omgeving van de camping wordt gekarakteriseerd door moerrassen, water en groen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want op nog geen steenworp afstand ligt het bekende natuurgebied De Peel waar zowel fietsers als wandelaars uitgebreid kunnen recreëren.

De camping ligt in het noorden van Limburg en is een goede uitvalsbasis voor dagtripjes naar talloze pretparken, musea en andere bezienswaardigheden. Zo zijn er verschillende attracties als Toverland, Aardbeienland of Klein Zwitserland.

Voor een dagje shoppen kun je naar het Roermond Outlet Shopping Center. Er zijn ook diverse musea in de omgeving als het Limburgs museum Venlo, kantfabriek Horst en peelmuseum America.

 

 

Topcamping de Julianahoeve

 

Topcamping de Schatberg http://hollandtopcampings.nl