Nieuws
434308
Nieuws

5x

Inspirerende Reis Instagrams

Druk bezig met het maken van plannen voor een nieuwe reis? Laat je inspireren door deze reislustige bloggers, die naast hun website ook een prachtig instagram-account bij houden.

- 'Murados Mann'

 

Bij de reisblog van de Russische fotograaf Murad Osmann val je even stil. Hij creëert ware sprookjes voor zijn lens. Zijn veel gebruikte hashtag #followmeto brengt hij letterlijk in beeld door voor het landschap een vrouw voor de lens te zetten met de rug naar hem toe. De vrouw biedt hem een hand om haar te volgen, de wijde wereld in. Zijn “Follow me To” serie ging in 2012 viral. Osmann heeft inmiddels ruim 3,5 miljoen instagram-volgers.

- 'The Nomadic Traveler'

 

De Australische Sharon Lewin maakt waanzinnige foto’s van indrukwekkende culturele en exotische momenten. Deze reisfotograaf heeft oog voor detail, wat haar foto’s authentiek maken. Ze heeft in 12 jaar maar liefst 35 landen bezocht.

- 'Wanderlust'

 

Twee Amsterdamse vriendinnen met een grote behoefte om te zwerven, reizen, ontdekken… en schrijven en fotograferen. Elke en Sarah combineren hun reisavonturen samen in hun blog en instagram-account Wander-lust. Ze maken naast foto’s van waanzinnige landschappen, ook foto’s van leuke details zoals gave muurschilderingen of het interieur van bijzondere restaurants.

- ' Explorista'

 

Reizen hoeft niet altijd duur uit te pakken, vindt Milou van Roon. Via Explorista laat ze zien hoe je ook budget kan reizen. Bewonder haar kwalitatief hoge foto’s en laat je inspireren door de schoonheid van Europa.

- ' Passion Passport'

Zach Glassmann zette in 2013 Passion Passport op en creëerde een team van reislustige verhalenvertellers om zich heen die jou graag willen inspireren. Samen zien ze de hele wereld.