Nieuws
435123
Nieuws

Borsten minderjarige fan ontbloot

Madonna veroorzaakt nipplegate

VIDEO- Madonna lijkt zich niet te kunnen gedragen in Australië. Nadat ze eerder al in dronken toestand het podium besteeg, twee uur te laat kwam opdagen bij haar show, heeft ze donderdagavond het topje van een minderjarige fan voor de ogen van duizenden concertbezoekers naar beneden getrokken.

Madonna heeft tijdens haar concert donderdag in het Australische Brisbane met opzet het topje van een 17-jarige fan uit het publiek naar beneden getrokken, zo meldt The Courier-Mail.

Op een video geplaatst op You Tube is te zien hoe Madonna het topje van Josephine Georgiou naar beneden trekt als ze naast de zangeres op het podium staat. Haar linkerborst was hierdoor kort zichtbaar voor de duizenden concertbezoeksters. Het meisje trekt vervolgens gelijk haar topje omhoog waarna ze een arm om Madonna slaat.

Rechtzaak

De minderjarige fan heeft aangegeven dat ze de zangeres niet zal aanklagen om de actie. "Waarom zou ik Madonna aanklagen? Ze bezorgde me de beste tijd van me leven!", aldus  Josephine. Daarnaast vertelt ze dat de ster haar constant complimenten gaf. "Ze fluisterde de hele tijd dat ik op een Victoria Secret-model leek." De fan voelt zich niet voor schut gezet. "Alleen ik bepaal of ik me vernederd moet voelen of niet. Waarom zou ik me moeten schamen voor mijn eigen lichaam, borst of tepel?", besluit de fan.

De Australische wetgeving is op dit gebied erg streng. Het is nog maar afwachten of Madonna er zo makkelijk van af komt. Haar tour die inmiddels een week bezig is, verloopt allerminst op rolletjes. Nadat ze eerder al in dronken toestand het podium besteeg, kwam ze woensdagavond meer dan twee uur te laat voor haar eigen concert.

Bekijk de video hieronder.