Nieuws
438790
Nieuws

Vliegveld in Moskou beste van Europa

Luchthaven Sjeremetjevo in Moskou is uitgeroepen tot het beste vliegveld van Europa. Reizigers vinden dat die luchthaven de beste service heeft.

Op een gedeelde tweede plaats staan de luchthavens van Dublin, Malta, Praag en Zürich. Vliegveld London Heathrow deelt de derde positie met de luchthavens van Kopenhagen, IJsland, Wenen en Portugal (Porto). Nederlandse vliegvelden hebben geen plekje in de top 3 behaald.

Reizigers die via Changi (Singapore) vliegen hebben tijdens hun reis de grootste lach op hun gezicht; dat vliegveld is uitgeroepen tot nummer 1 van de wereld. Het feit dat het vliegveld een bioscoop heeft waar gratis de nieuwste films gekeken kunnen worden, wordt zeer gewaardeerd.

Airport Council International heeft op driehonderd vliegvelden in tachtig verschillende landen zo’n 550/000 mensen gevraagd om een enquête in te vullen. Aan de passagiers werd gevraagd om hun mening te geven in een dertigtal categorieën, waaronder het gemak van inchecken, hygiëne, winkelaanbod en beveiliging.

Sjeremetjevo in Moskou en Changi in Singapore behoren dus tot de meest geliefde vliegvelden ter wereld. Maar welke luchthavens zijn volgens jou niet om naar huis te schrijven? Laat het ons weten!

Oproep: wat is de slechtste luchthaven?