Nieuws
439792
Nieuws

Hoe date ik het ook alweer?

Date van dateblogger Patty loopt faliekant mis

Een normaal mens luistert naar de alarmbellen in z’n hoofd. Maar wat doe ik? Ik ga op avontuur. Fout, fout, fout…

Ik vraag me wel eens af welk bijzonder gen ik heb (of mis), maar ik moet weer zo nodig als een speurhond opzoek. Of als een soort Sherlock Holmes, maar dan zonder pet en pijp.

Waar ik het over heb? Ik heb het over gevaarlijke mannen op datingsites.

Bruine, blote billen

Er zullen ongetwijfeld ook sluwe vrouwen aan het werk zijn op de diverse sites, maar die krijg ik via mijn profiel niet te zien.

Wat ik wel zie zijn vrolijke mannen, die zich presenteren in te strakke fietsbroeken op hun fiets, of met strohoed in een sloep, met net geschoten eend en jachthond, met slaphangende vis en hengel, of als een blije eikel achter de grasmaaier.

En heus, ik kom ook bruine blote bolle billen tegen, dobberend op een luchtbed in een tropische zee.

Charmeur

Oeps…de fietsbroeken: alsof wij vrouwen goesting krijgen van een zeemleren lapje tussen de edele delen. Nou ja, kennelijk is dit type toch populair, want het merendeel van de foto’s is van mannen met fietsen!

Heren…kunnen we hier iets aan doen, denk ik nog. Want zo gaat het echt niet lukken hoor! Maar ineens zit er een berichtje in mijn box: Hallo Mooi, ik zou het leuk vinden om jou te ontmoeten. Wat een fijne lach heb jij!

Te laat

Zo, zo, denk ik, meneer is een charmeur. Ik tik een kort berichtje terug. Maar binnen een minuut ontvang ik een e-mail met een waarschuwing van de betreffende datingsite.

Helaas heeft een onbetrouwbaar lid contact met u opgenomen...

Lees verder op VROUW.nl.