Nieuws
439805
Nieuws

’Onthulling kleine iPhone en iPad Pro 21 maart’

NEW YORK - Apple zal de 4 inch-iPhone en de kleinere iPad Pro op 21 maart lanceren. Dat melden de doorgaans goed geïnformeerde John Paczkowski van BuzzFeed en Jim Dalrymple van The Loop.

De 4 inch-iPhone, die waarschijnlijk de iPhone SE gaat heten, zou weleens 'the best of both worlds' kunnen worden, met dezelfde afmetingen als de 5s, maar met de specificaties van de 6s. De kleinere iPhone zou aan de vraag van consumenten voldoen die de iPhone 6s en 6s Plus te groot vinden.

Veel verrassingen zou Apple met de kleinere iPad Pro naar verluidt niet in petto hebben. Het apparaat wordt in feite een kruising tussen de huidige iPad Air en de grotere iPad Pro. Het nieuwe 9,7 inch-model krijgt dezelfde behuizing als de grotere iPad Pro en ook gaat het apparaat dezelfde functies ondersteunen.

Het eerste Apple-evenement van 2016 wordt naar verluidt niet zo groot als die van vorig jaar. De aankondiging van de nieuwe producten zal hoogstwaarschijnlijk dan ook in Cupertino plaatsvinden. Vorig jaar was San Francisco nog de locatie.