Nieuws
441409
Nieuws

Taylor Swift dankbaar voor Ed Sheeran

Taylor Swift prijst zich erg gelukkig met de inspirerende band die ze heeft met Ed Sheeran, die zijn nieuwe liedjes vaak eerst voorlegt aan de zangeres.

"Er is een moment dat ik nooit zal vergeten", zo begint Taylor op Instagram haar anekdote ter ere van de 25ste verjaardag van Ed Sheeran. "Het was zo'n twee jaar geleden. Ik was met Ed in een winkel in Londen waar ik was om balletschoenen te kopen. Hij zegt: 'je moet dit nieuwe nummer horen. Ik denk dat het de beste is die ik ooit heb geschreven'. Zoals altijd gaf hij mij zijn oordoppen en hoorde ik Thinking Out Loud voor het eerst."

 

Maandag sprong Swift enthousiast uit haar stoel toen bekend werd gemaakt dat Sheeran een Grammy won voor het nummer. De oprechte blijdschap wortelt in de innige relatie die de twee hebben: "We zagen elkaar bijna iedere dag op onze gezamenlijke Red Tour. Ik leefde voor de momenten dat hij mijn kleedkamer binnenstormde om een nieuw nummer te laten horen. Het werd normaal en ik denk niet dat hij weet hoeveel dit voor mij betekende. Ik denk niet dat hij weet dat hij me inspireerde met zijn gedrevenheid en passie om continu nieuwe kunst te maken."