Nieuws
441435
Nieuws

Exclusief: Nieuwe videoclip André Hazes Jr

VIDEO- André Hazes Jr. heeft een nieuwe single ‘Wat is De Waarheid’ uitgebracht. Bekijk hier exclusief de unieke bijbehorende 360° virtual reality clip van het lied.

André is de eerste artiest in het Nederlandse circuit die een 360° virtual reality clip heeft opgenomen. The Voice kandidaat Brace is verantwoordelijk geweest voor de beelden terwijl Thomas Berge de rol van regisseur vertolkt.

Achter de schermen

De clip is geschoten met meerdere GoPro camera’s waardoor je 360° om je heen kunt kijken. Hierdoor krijg je tevens een kijkje achter de schermen van de clipopname.

Als je de clip op je laptop bekijkt kun je door middel van de pijltjes de ruimte links, rechts, boven en beneden van de opname bekijken.

Als je de clip op je mobiel bekijkt, beweeg je je telefoon van links naar rechts of van boven naar beneden om een kijkje verder dan alleen het podium te nemen.

Plaat

Andre Hazes Jr's langverwachte album 'Leef' komt op 11 maart uit. De zanger geeft samen met zijn band op 10 maart een albumpresentatie voor ruim vijfhonderd gasten in de bijna 250 jaar oude kerk ‘De Duif’ in Amsterdam.

Aan het album werkten onder meer bekende schrijvers als Joost Marsman (Is Ook Schitterend) en Bram Koning (Frans Duijts, Willeke Alberti) mee.

Maar ook uit meer onverwachte hoek -zoals door Diggy Dex (Eva de Roovere, Wudstik) en Thomas Berge- zijn bijdragen geleverd. André Hazes Jr. heeft zelf ook meegeschreven aan zijn album. 

Hit

De met goud bekroonde song ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ was de definitieve doorbraak als solozanger nadat hij dit gezongen had bij ‘De Beste Zangers van Nederland’ en staat vanzelfsprekend op dit album.  Ook de hit ‘Leef’, waar André onlangs de Meezing Award van radiostation 100% NL voor ontving, is terug te vinden op de plaat, evenals zijn meest recente succesnummer ‘Niet Voor Lief’.

Bekijk de nieuwe clip ‘Wat is De Waarheid’ hieronder.