Nieuws
441457
Nieuws

Deelnemers It takes 2 onthuld

Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Klaas van der Eerden, Jan Versteegh, Carolien Borgers, Fatima Moreira de Melo, Marlijn Weerdenburg, Rutger Vink en Pim Wessels zijn de deelnemers van de nieuwe RTL 4-show It takes 2 (vanaf 12 maart).

In het programma laten de BN’ers zich van een nog onbekende kant zien: hoe goed kunnen ze zingen? Daarvoor gaan zij duetten vormen met Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Vanaf aflevering 2 eindigt wekelijks voor een van de deelnemers deze muzikale afvalrace.

In de eerste aflevering treden de negen BN’ers solo op. Backstage luisteren Trijntje, Waylon en Glennis mee. Zij kunnen de optredens alleen horen; niet zien. Na steeds drie solo-optredens kiezen de beroepszangers duetpartners waar ze de strijd mee aan durven. In totaal selecteren Trijntje, Waylon en Glennis ieder drie BN’ers.

Vakkenners Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank beoordelen vervolgens alle optredens, maar een publieksjury heeft de beslissende stem.

Fatima Moreira de Melo durfde het in 2008 al eens aan om op tv voor een groot publiek te zingen. Ze bracht en muzikale ode aan de sport tijdens het door Chantal Janzen gepresenteerde Televizier-Ring Gala. Het optreden viel bij Chantal niet in de smaak. "Wat kan ze goed hockeyen, hé, die meid?", grapte zij destijds.