Nieuws
441467
Nieuws

Friends-fans woest na reünie show

De twee uur durende Friends reünie uitzending is vannacht niet in de smaak gevallen bij fans van de populaire Amerikaanse komedie-serie.

Tv-zender NBC kondigde vorige maand een twee uur durende special met een reünie van de Friends-acteurs. Het was gisteren 12 jaar geleden dat de cast van Friends, die bestaat uit Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow in de laatste aflevering te zien waren.

Veel trouwe fans van de successerie hadden gehoopt op een nieuwe aflevering. Maar de show bleek volgens Twitteraars niet meer dan een saaie en vooral gedwongen gesprek te zijn tussen de vijf acteurs die er bij waren. Perry die Chandler speelde, had namelijk al eerder aangegeven niet bij de show te kunnen zijn vanwege zijn theater-voorstelling.

Bovendien draaide de show vooral om Friends-regisseur James Burrows (Cheers, Taxi en Will & Grace).

De kijkers van de reünie gingen massaal social media op om hun ongenoegen te uiten. "Wat zag de Friendsreünie er toch geforceerd uit!", schrijft een fan op Twitter. "Wat een rot show, heb ik hier nou zo lang naar uitgekeken?", meldt een ander. "Best wel woest, dacht dat het een echte aflevering zou zijn!", schrijft een ander.