Nieuws
441524
Nieuws

Opmerkelijk

Vertraagde passagiers in SM-hotel

Je zal maar een vette vertraging hebben en de vliegmaatschappij boekt een hotelkamer voor je. Twee Chinese vrouwen werden onaangenaam verrast toen ze door Hainan Airlines in een sekshotel werden ondergebracht, waar je betaalt per uur. En dan kregen ze ook nog eens een BDSM-kamer!

De twee vrouwen, vermoedelijk zussen, waren op nota bene Valentijnsdag onderweg van Chongqing naar Guangzhou. Vanwege slecht weer hoorden ze na uren wachten op het vliegveld dat het toestel niet de lucht in zou gaan en de vliegmaatschappij een alternatieve accommodatie zou regelen. De kamer die ze kregen, klein en smerig, was ongeveer het slechtst denkbare alternatief.

Een van de vrouwen nam foto's van het slaapvertrek en zette die op social media. Wat volgde was een golfvloed aan klachten en kritiek aan het adres van Hainan Airlines. De maatschappij verschuilde zich aanvankelijk achter het feit dat er geen hotelkamers vrij waren tijdens Valentijnsdag (sekshotels kennelijk uitgezonderd) en dat de medewerker die het hotel had geboekt klaarblijkelijk niet op de hoogte was van zogenoemde 'themakamers'. Een verontschuldiging volgde en volgens Hainan Airways is er contact opgenomen met de vrouwen om de boekingsfout goed te maken...

Bron: People's Online Daily