Nieuws/Binnenland
441526
Binnenland

EVENEMENTEN

15e editie MotorbootSneek

Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april presenteren acht Sneker watersportbedrijven voor de 15 keer de nieuwste ontwikkelingen en trends door tijdens de voorjaarsshow hun deuren te openen voor het publiek.

Niet alleen de acht deelnemende watersportbedrijven, maar ook gastwerven presenteren tijdens de voorjaarsshow hun aanbod.

De gastwerven zijn dit jaar De Vaart Yachting, dealer van diverse polyester motorjachten en de Catalina zeiljachten, en Super Lauwersmeer, bouwers van stalen luxe motorjachten.

Aquanaut Yachting;Aquanaut presenteert de nieuwe Majestic lijn. Een stijlsteven, veel glas rondom, gekromde lijnen en moderne kleuren zijn de belangrijkste uiterlijke kenmerken van de Aquanaut Majestic. Het motorjacht is ontworpen door huisontwerper Jan Piet Bakker en vervangt de Drifter – en Privilegeserie.

 

Brandsma Jachten;Brandsma Jachten opent tijdens de voorjaarsshow de uitgebreide haven en de nieuwe, van duurzaam beton en kunststof gebouwde buitenhaven. Bovendien presenteert het de nieuwe Agder 1100 en de complete Luna serie van 30 tot 44 ft.

De Valk Sneek;De Valk biedt keuze uit een breed scala aan polyester en stalen motorjachten, variërend in lengte van 10 tot circa 22 meter in de overdekte verkoophaven

Jansma Jacht;Als Benelux-dealer voor Bavaria motorjachten zijn de nieuwste modellen van Bavaria te bezichtigen. Zoals de Bavaria Sport 330, Bavaria Sport 360 Coupé en de Bavaria Sport 400 Coupé. Nieuw zijn de PROboot 30 en 36, tijdloos gelijnde polyester jachten die in opdracht van Jansma Jacht in Engeland worden gebouwd.

Jetten Shipyard; Jetten komt tijdens Motorboot Sneek met haar nieuwe Beach serie, verkrijgbaar in lengtes van 45 tot 85 ft en ontworpen in samenwerking met Cor D. Rover Design en Van Oossanen Naval Architects.

Privateer Silverline Yachts;Na de recente toevoeging aan de Trawler range, de nieuwe 54, presenteert Privateer de nieuwe Privateer Trawler 50 en 54.

SK Jachtbouw; Tijdens de voorjaarsshow presenteert SK Jachtbouw drie noviteiten: De SK vlet 800, een vlet die in de winter in het water kan blijven liggen. Met een zelflozende kuip, geïntegreerd kielkoelsysteem, droge uitlaat en een oliebad gesmeerde schroefas. Verder de SK Kotter 1250 Sedan en de SK Kotter 1350 Pilot/

Vivante Yachts; Zal tijdens Motorboot Sneek enkele van haar fraaie jachten ter bezichtiging hebben liggen.

Klik HIER voor meer informatie.