Nieuws/Binnenland
441629
Binnenland

Mobiele tussendoortjes

Wekelijks bespreken we kort twee mobiele games. Welke spelletjes zijn lekker voor tussendoor in bus of trein en welke kun je beter links laten liggen?

Ultimate Briefcase (gratis)

Zo loop je als loonslaaf naar kantoor en zo is er een buitenaardse invasie. Ultimate briefcase is een uiterst simpel, maar erg geinig spelletje. Van bovenaf vallen constant bommen en het enige dat je als speler hoeft te doen, is naar links of naar rechts te lopen om deze te ontwijken. Sommige bommen laten energiepillen achter. Als je deze oppakt, vul je een balk aan de zijkant van het scherm, waarna je even onkwetsbaar bent. Is de balk leeg, dan moet je weer voorzichtig zijn. Houd het zolang mogelijk vol!

Hop Shot (Gratis)

In Hop shot kruipen spelers in de huid van een schattig diertje en is het zaak om de spelwereld te doorkruisen door van platform naar platform te springen. Je ziet de wereld van bovenaf. De besturing is simpel gehouden, maar het spel is niet eenvoudig. Bedenk dat je met bewegende platformen te maken hebt en je goed moet inschatten waar je precies moet springen.