Nieuws
444514
Nieuws

Antje en Romy Monteiro in Dance Dance Dance

Antje en haar dochter Romy Monteiro zijn dit najaar te zien in het tweede seizoen van de RTL 4-show Dance Dance Dance, net als Ferry Doedens en zwemkampioene Inge de Bruijn.

Dat maakt RTL dinsdag bekend. In totaal zijn er vijf koppels. Presentator Keel Tol danst samen met de vrouw van Simon Keizer: Annemarie Keizer. Ook doen Jeroen van der Boom met zijn vrouw Dany en actrice Robin Martens en ‘GTST’-collega Buddy Vedder mee aan het dansprogramma.

De koppels beginnen over enkele weken aan de maandenlange trainingsperiode. „Dit wordt een pittige uitdaging”, aldus Bodyguard-hoofdrolspeelster Romy.

De presentatie is ook dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich. De andere juryleden zijn Igone de Jongh en Dan Karaty.

Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een goed doel. Bijna 1,9 miljoen mensen zagen vorig jaar hoe Pip Pellens en Pim Wessels de finale van de eerste editie van het dansprogramma wonnen. Ze wonnen 100.000 euro en schonken dat aan Villa Pardoes.