Nieuws
444617
Nieuws

Zeeman komt met spotgoedkope trouwjurk

Drie tientjes: dat kost de trouwjurk die winkelketen Zeeman vanaf vandaag in de winkels heeft liggen. Want dat trouwen altijd in de papieren loopt, hoeft wat betreft Zeeman helemaal niet. Wat denk jij: zou jij 'm kopen? En nog belangrijker: er in trouwen?

"Als je gaat trouwen lijkt het wel alsof alles duur moet zijn. Anders is het niet goed. Zo zien wij dat dus niet. Je trouwjurk hoeft echt niet de duurste kledinguitgave van je leven te worden. Om te bewijzen dat het goedkoper kan, hebben wij een eigen trouwjurk ontworpen. Onze trouwjurk kost maar 29,99. En we zijn trots op het resultaat", valt te lezen op Zeeman.com.

1500 exemplaren stalt Zeeman vanaf vandaag uit in haar winkels, te bestellen van maat 38 tot 44 voor 29,99 euro. Voor de bruidsmeisjes is er een bijpassend tuniekje te bestellen oor 6,99 euro.

Bekijk de foto's hier!

Trouwen zonder dikke portemonnee

Volgens VROUW trouwexpert Sarah Glasbergen kun je ook zonder dikke portemonnee trouwen. Sarah:

"Stel prioriteiten: Bepaal wat jullie écht belangrijk vinden. Bedenk waar je absoluut niet op wilt bezuinigen en waar jullie juist niet zoveel waarde aan hechten. Is een speciale datum voor jullie niet van belang? Trouw dan in het laagseizoen. Geef je niet zo veel om een bruidstaart, maar wel om muziek? Sla de zoetigheid over en ga voor een toffe band of dj."

Lees alle budget trouwtips hier.