Nieuws
444783
Nieuws

Prijsvraag

Win verblijf Tropical Islands

Tropisch... Berlijn! Echt, het bestaat. Op nog geen 60 kilometer van de Duitse hoofdstad bevindt zich een heus tropisch eiland. Maar dan wel indoor. Tropical Islands, een waanzinnig concept waar je met je hele familie kunt genieten van zon, zee en strand. Nieuwsgierig? Reiskrant mag 3 te gekke arrangementen weggeven. Doe mee en wie weet bevind jij je straks in tropische sferen...

Even om een beeld te vormen: er is een Zuidzeestrand, lagune, regenwoud en jungle-dorp. Alles onder het dak van ‘The Dome’, een reusachtige vrijdragende hal van 360x210x107 meter. De grootste in zijn soort van Europa. Op het 200 meter lange strand bevinden zich heerlijke ligstoelen en kunnen de kinderen zandkastelen bouwen. Het water meet een temperatuur van 28 graden, geen straf om daar een heerlijke duik in te nemen!

Natuurlijk kun je in dit zwemparadijs terecht bij verschillende restaurants en bars en is er een groot sauna- en wellnesscentrum.

Check Tropical-islands.de om alvast in de sfeer te komen en kom te weten wat er nog meer te doen is.

Wat kun je winnen

Reiskrant mag maar liefst 3 arrangementen in de KROKUSVAKANTIE weggeven. Fijn en goed om te weten is, dat Tropical Islands niet kinderachtig doet als de winnaars andere reisdata prefereren. Daar komen we wel uit!

Er is een hoofdprijs bestaande uit een 2-daags verblijf all-in voor 4 personen in een luxe Zanzibar Lodge met connecting room.

Daarnaast zijn er 2 arrangementen te winnen van een 2-daags verblijf in een Family Mobile Home (voor 4 personen, inclusief entree, sauna, fitness en ontbij in Tropical Islands)

De prijzen zijn op basis van eigen vervoer.

Kans maken op deze geweldige prijzen? Vul dan onderstaande gegevens in en vertel ons waarom jij deze prijs wilt winnen en wie je mee wilt nemen! Meedoen kan tot en met zondag 7 februari. In de week daarop worden de winnaars bekend gemaakt op Reiskrant.nl. Zij worden van tevoren telefonisch op de hoogte gesteld.

** Let op: meedoen kan helaas niet via de app, enkel via desktop. Start dus even pc of laptop op!