Nieuws
445753
Nieuws

Chris Evans in de clinch met Top Gear-producent

Chris Evans heeft ervoor gezorgd dat Kim Shillinglaw, die door de BBC was gevraagd om van Top Gear weer een groot succes te maken, is opgestapt.

Chris en Kim konden niet met elkaar door een deur, weet The Sun. De presentator was het niet eens met de plannen die zijn collega voor ogen had met het autoprogramma. De Top Gear-presentator zag Kim als een vervelende bemoeial en lag regelmatig met haar in de clinch. De emoties liepen zo hoog op, dat de tv-producente heeft besloten ermee te stoppen.

Kim is de derde persoon die het programma, dat vanaf mei wordt uitgezonden, heeft verlaten. Tv-producente Lisa Clark en scriptschrijver Tom Ford gingen haar voor. „Het verloopt de laatste maanden niet bepaald vlekkeloos bij Top Gear. Er zijn een aantal incidenten geweest waardoor er wordt getwijfeld aan het nieuwe format. En nu is Kim weg. Opnieuw een grote klap voor het programma”, zegt een bron.

De ingewijde vermoedt dat Chris niet rouwig is om Kims vertrek. „Hij zal er niet wakker van liggen. Hij vindt het fijn om de touwtjes in handen te hebben en de laatste weken vond hij dat Kim haar neus in zaken stak waar ze niets mee te maken had.”