Nieuws/Buitenland
447035223
Buitenland

Vrouw heeft geen geld voor bagagekosten, onbekende schiet te hulp

IBIZA - Een onbekende man heeft een moeder met drie kinderen op het vliegveld van Ibiza uit de brand geholpen. Stephanie, die op weg was naar haar familie in Engeland, moest van Ryanair 55 euro betalen omdat haar handbagage te groot werd bevonden, terwijl haar eerder verteld was dat dat niet het geval was. Omdat ze geen creditcard bij zich had en er niet met contant geld afgerekend mocht worden, kon ze het bedrag niet betalen. Toen schoot de man te hulp.

„Ik reis niet zoveel en het was alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst vloog”, zo vertelt Stephanie aan de Daily Mail. De barmhartige daad werd door een andere passagier gefilmd. „Er gebeurde veel en je kunt zien dat ik gestrest ben.”

Op de beelden is te zien dat de man tegen haar zegt: „Geen probleem, ik betaal wel.” „Als hij er niet was geweest, had ik niet met mijn kinderen weg kunnen gaan.”

Stephanie heeft geprobeerd de jongeman op te sporen, maar ze heeft hem nog niet gesproken. „Ik wil gewoon even met hem praten. Ik denk niet dat hij zich realiseert hoeveel dit voor mij betekent.”

De man heeft zich inmiddels op Twitter gemeld. Onder het filmpje laat hij weten: „Iedereen heeft wel eens hulp nodig.”