Nieuws
447937
Nieuws

Stelling: ‘Brandstof thuis laten bezorgen goed idee’

AMSTERDAM - STELLING - Kleding, boodschappen en gadgets bestellen we online. Waarom geen brandstof? Het Amerikaanse bedrijf Booster Fuels is onder het mom van gemak dient de mens gestart met het aan huis ‘bezorgen’ van verse brandstof. Gaat dit te ver of moet het ook snel in Nederland worden ingevoerd?

Met behulp van een app kan geselecteerd worden welke brandstof je nodig hebt. Vervolgens komt de tankwagen op het afgesproken tijdstip de auto tanken. Voorlopig is de dienst alleen in Texas beschikbaar.

Sinds de oprichting heeft het bedrijf al 9 miljoen dollar opgehaald bij bedrijven die graag in de dienst willen investeren. Het geld wordt gebruikt om het aantal mobiele tankstations uit te breiden. Momenteel worden er al meer dan honderd auto’s dagelijks gevuld met brandstof. De prijzen zijn volgens het bedrijf grotendeels gelijk aan de prijzen bij de reguliere tankstations.

Moet een soortgelijke dienst ook in Nederland worden ingevoerd? Ben je tegen dit idee? Zo ja, waarom dan? Laat het weten in de reacties!