448076
Nieuws

Primeur nieuwe single Xander de Buisonjé

VIDEO- Xander de Buisonjé heeft zijn gloednieuwe single Anna uitgebracht. Bekijk hier exclusief de muziekvideo waarin de Volumia-zanger zingt over het plotselinge verlies van dierbaren.

"Anna staat symbool voor alle mensen die je kwijtraakt. Dierbaren die je te vroeg of onverwachts verliest. De song beschrijft de angst en wreedheid van dat verlies. We zijn zo kwetsbaar als mensen te vroeg of plotseling gaan", zegt Xander de Buisonjé over zijn nieuwe single.

De zanger koos niet voor niets de naam Anna uit. "De betekenis van de naam Anna is lieflijke. De naam past in het verhaal van deze song. Je lieflijke/ geliefde kwijtraken. En het is een naam die heerlijk is om uit te spreken, zeker de uithaal in deze song", legt Xander uit.

Over de video

"De videoclip hebben we gedraaid met mijn band op een hele gave locatie. Tijdens de theatertour heb ik zoveel lol met deze jongens gehad. Met Volumia! was ik onderdeel van een band en soms mis ik het band-gevoel. Voor de videoclip heb ik ze daarom allemaal gevraagd".

In zijn vorige single Ik Hou Van Jou dat in oktober uitkwam schitterde Nicolette van Dam in de hoofdrol. Naast zijn muzikale werkzaamheden is de zanger uit Voorburg onder meer werkzaam als ambassadeur van Dance4Life!.

 

Bekijk de gloednieuwe clip Anna van Xander de Buisonjé hieronder.