448245
Nieuws

Februarizon? Miami!

Miami is de ideale zonvakantiebestemming voor februari. Dat is de uitkomst van een onderzoek, op basis van historische- en actuele weerdata in combinatie met de kosten van een vakantie naar specifieke zonvakantiebestemmingen.

Met volop lagere temperaturen en regen in Nederland, groeit bij veel mensen de behoefte om last minute de zon op te zoeken aan. Het klimaat in Nederland is immers onze belangrijkste inspiratiebron bij het boeken van een vakantie. Maar waar is het nu echt lekker warm weer en hoe betaalbaar zijn deze reizen?

De geografen van waarschijntdezonwel.nl checken dagelijks welke bestemmingen op dat moment het beste zijn om de meeste zon voor je geld te vinden. Op basis van een uniek algoritme rolt Miami nu als beste zonbestemming uit de bus voor de maand februari. ,,Miami komt voor februari met een 9,1 echt fantastisch uit onze Sunfactor rating en reizen naar de hippe badplaats in The Sunshine State is nu ook bijzonder betaalbaar", aldus manager Timothy Koppers.

In februari heb je in de Amerikaanse kustplaats gemiddeld maar liefst 8 zonuren per dag en weinig regen, bij een heerlijke 25 graden Celsius.