Nieuws/Binnenland
448387
Binnenland

Aan de slag

Bent u van plan een huis te (ver)bouwen of uw interieur flink aan te pakken? Dan kunt u alle hulp gebruiken. Voor advies reist u af naar de TT Hal in Assen. Hier vindt namelijk nog tot en met 30 januari de beurs ’Bouwplan, Thuis in Wonen’ plaats.

Of het nu gaat om het bouwen van een huis, de inrichting ervan of isolatie, hier krijgt u kenners te spreken. De hal is ingedeeld in de verschillende thema’s, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Speciale gast deze twintigste editie is Willem-Hans Beens. Deze kenner heeft meegewerkt aan het programma Eigen Huis & Tuin, RTL Woonmagazine, RTL Boulevard en is momenteel stylist bij VT Wonen. Wilt u gratis advies van de woongoeroe, dan kunt u zich inschrijven op de site.

 

Om het plaatje compleet te maken kunt u in de TT Hal ook terecht voor tuinadvies. Als de woning wordt verbouwd, gaat namelijk ook vaak de tuin op de schop. Daarom staan er ook een aantal tuinbedrijven klaar met tips. Zo krijgt u gratis tuinadvies van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof, expert op het gebied van tuinrenovatie, herinrichting van de tuin en advies over onderhoud van de tuin.

 

www.beursbouwplan.nl