Nieuws
448468
Nieuws

Steijn wacht straf voor 'snotneus'

ZEIST - Trainer Maurice Steijn van VVV-Venlo dreigt voor een wedstrijd geschorst te worden. De aanklager betaald voetbal heeft Steijn donderdag een schikkingsvoorstel gedaan, omdat de coach de arbitrage beledigde.

Steijn was afgelopen vrijdag niet blij met de arbitrage tijdens een duel tussen VVV en Jong PSV. "Met elf tegen vijftien is het lastig spelen, blijkt. Dat is jammer. Als je als VVV tweede staat en je wilt om het kampioenschap spelen, en de KNVB stuurt vier van deze mensen naar zo'n wedstrijd. Het gaat me om de houding van de heren. Dat je niks mag zeggen en dat je op een bepaalde manier wordt weggewimpeld."

"Vier jaar geleden heb ik een vierde official eens snotneus genoemd. Toen werd ik twee wedstrijden geschorst. Maar het zijn nog steeds snotneuzen. Het was een niveau van niks van de scheidsrechters vanavond. Dat verdienen mijn spelers niet. De KNVB zal wel weer bellen morgenochtend", vervolgde Steijn. De bond reageerde inderdaad. Steijn moet donderdag voor 13.00 uur reageren op het schikkingsvoorstel.