Nieuws/Buitenland
448567
Buitenland

Amerikaanse dood gevonden in Wenen

WENEN - Een Amerikaanse vrouw is dinsdag dood gevonden in haar appartement in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. De 25-jarige Lauren Mann werd halfnaakt op haar bed gevonden, zonder verwondingen, maar wel met een ’behoorlijke hoeveelheid bloed’ naast haar hoofd.

De doodsoorzaak van Mann is daardoor nog niet helemaal duidelijk. Er wordt sectie op haar lichaam gepleegd, om te zien of ze wellicht interne verwondingen heeft. Ook wordt haar bloed onderzocht, zodat vastgesteld kan worden of medicijnen dan wel drugs een rol hebben gespeeld bij haar dood.

De politie was ingeschakeld door de familie bij wie Lauren als kindermeisje werkte. Ze was niet op komen dagen voor werk, terwijl Lauren normaal ’zeer betrouwbaar’ was. Opmerkelijk genoeg waren alle gloeilampen in Laurens appartement doorgebrand.

De politie is op zoek naar degenen die Lauren als laatste hebben gezien. Er gaan geruchten dat ze sinds enige tijd samenwoonde met een ’oude bekende’ uit Gambia, maar van deze man is vooralsnog geen spoor.