Nieuws
448739
Nieuws

Praat mee

Moet de leeftijdsgrens omhoog bij talentenjachten?

Wie herinnert zich niet de de snoeiharde woorden van Anouk: 'Sommige mensen verdienen een internationaal podium, andere moeten tevreden zijn met de braderie in Leuven.' Anouk zei dit tegen de net 18-jarige Melissa die meteen in tranen uitbarstte.

Aanstaande vrijdag is de finale van The Voice, de volgende talentenjacht staat alweer in de steigers. Over luttele weken staan de eerste kandidaten te trappelen om de sterren van de hemel te zingen tijdens de auditieronden van Idols. Of om genadeloos te worden afgemaakt...

Lees ook: Marjolein Hurkmans: 'Ik geloof in mijn kind, niet in juryleden en programmamakers' 

Bij Idols is leedvermaak om beroerde asprirant-sterren immers een belangrijk onderdeel van het programma. En dan gaat het niet altijd per definitie om volwassenen met een stevige ruggengraat. De minimumleeftijd om mee te mogen doen is 15.

Leeftijdsgrens van 18 jaar?

Vinden jullie dat nou een goed idee, vroegen we onlangs op VROUW.nl. Nee, zegt 63% van de bezoekers. Wil je meedoen aan een talentenjacht, dan moet je minstens 18 zijn. Zeven procent van het totaal aantal respondenten vindt 21 jong genoeg en maar liefst een derde van de bijna 1000 mensen die de poll invulden, vindt dat je helemaal nooit mee moet doen.Lees verder en praat mee op VROUW.nl.