Nieuws
448989
Nieuws

Range Rover-roadtrip kost ruim 2,5 ton

De lancering van de meest luxueuze Range Rover van dit moment, de minimaal twee ton kostende SVAutobiography, vier je niet met borrelnoten en blokjes kaas. Nee, dat doet Land Rover door een epische roadtrip te organiseren die ruim 130.000 euro per persoon kost!

Daarbij is de reis ook nog eens bedoeld voor twee personen, dus moet je minimaal 260.000 euro ophoesten om mee te mogen. Om dat even in de juiste context te plaatsen: daarvoor kun je een Aston Martin V12 Vantage S kopen, een Bentley Continental GTC V8 S, een Ferrari 488 GTB of zesentwintig Suzuki Celerio's. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Land Rover heeft de 21 dagen durende trip samengesteld met hulp van Abercrombie & Kent, een Britse specialist op het gebied van luxe vakanties.

Beste hotels

Kopers doen in drie weken vijf continenten en acht landen aan. Ze slapen in de beste hotels ter wereld en krijgen een persoonlijke Range Rover SVAutobiography ter beschikking gesteld. Een paar hoogtepunten: met een helikopter naar de top van een Italiaanse gletsjer voor een picknick, een rit door de Chileense Atacamawoestijn en een beklimming van de Sydney Harbour Bridge in Australië.

Kijk voor het hele reisschema op Autovisie.nl