Nieuws/Binnenland
449200
Binnenland

Bodybuilder rijdt Maserati in de prak

De populaire Mexicaanse bodybuilder Tavi Castro heeft maandagochtend op de A2 een ongeluk gehad in zijn rode Maserati.

Volgens een vriend slipte Tavi op de A2, botste tegen twee andere auto’s en raakte hij vervolgens de vangrail. De schade aan zijn peperdure Maserati Granturismo is enorm. Het autowrak is geborgen en Rijkswaterstaat zal een deel van de beschadigde vangrail herstellen.

De personal trainer, die in Nederland een succesvol fitness-imperium heeft, liep een zware hersenschudding op. Artsen denken dat hij enkele weken nodig heeft om te herstellen.

Tavi Castro is in korte tijd zeer populair geworden in de fitnesswereld. Hij heeft zo’n 50 miljoen volgers op Facebook en Instagram en zou op de derde plaats staan van de snelst groeiende Facebookpagina’s van Nederland.

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Zojuist gespot op de A2: gecrashte Maserati GranTurismo...http://www.hartvoorautos.nl/tavi-castro-maserati-crash/Foto's door Hart voor Auto'sGeplaatst door Hart voor Auto's op  maandag 25 januari 2016