449344
Binnenland

Den Haag drie weken dansstad van Nederland

Holland Dance Festival

De vijftiende editie van het Holland Dance Festival komt eraan. Van 28 januari tot en met 20 februari staat Den Haag, de thuisbasis van het festival, in het teken van internationale dans. Deze editie zijn er zo’n vijftig voorstellingen uit acht verschillende landen te zien. En dat allemaal in drie weken tijd.

 Deze editie kunt u ook van het festival genieten in Rotterdam (Nieuwe Luxor Theater), Delft (Theater de Veste) en Amsterdam (Stadsschouwburg Amsterdam). In de dansstad Den Haag zelf vinden de voorstellingen in Theater aan het Spui, het gloednieuwe Zuiderstrandtheater, Korzo Theater en Atrium plaats. Na het festival gaan de voorstellingen on tour en zullen te zien zijn in Groningen, Drachten, Tilburg en Heerlen.

Workshops

Deze editie kunnen de voetjes van de vloer want meerdere internationale gezelschappen geven, naast hun optredens, workshops voor beginners, gevorderde amateurdansers en professionals. Na sommige voorstellingen zijn er ook inloopworkshops te volgen met dansers en docenten. Bij het Holland Dance Festival worden (hotel)arrangementen en dansdiners georganiseerd.

www.holland-dance.com