Nieuws/Opmerkelijk
450355
Opmerkelijk

Enorme ijspenis teistert Zweedse stad

Göteborg - In de Zweedse stad Göteborg regent het klachten wegens een gigantische penis die iemand in het ijs van een gracht in het Koningspark heeft gekerft. Het weghalen van het meterslange geslachtsdeel blijkt echter onmogelijk, omdat deze vanaf de kant onbereikaar is en het ijs te dun is om op te lopen.

De ijspiemel werd getekend toen er net een dun laagje sneeuw was gevallen. Hoewel de sneeuw dooide, bleef de tekening duidelijk zichtbaar, melden Zweedse media. De tekening levert heel wat bekijks op, waar de gemeente van Göteborg niet blij mee is. Die probeert uit alle macht de tekening te verwijderen.

Åke Lindgren, een 79-jarige inwoner van Göteborg, woont in een appartement met uitzicht op de gigantische fallus. Hij keek toe hoe drie mannen urenlang pogingen deden om het gewraakte geslachtsorgaan te bereiken, zonder succes.

Lange stok

Als laatste redmiddel besloten ze met een bezem, die aan een lange stok was gebonden, over de piemel te wrijven. Ze slaagden erin de sneeuw weg te halen, maar de omtrek van het geslachtsdeel was al in het ijs gevroren. De tekening is nog steeds duidelijk te zien en er rest de gemeente niets meer dan te wachten tot de intredende dooi zijn werk doet.

Een video van de schoonmaakactie is hier zichtbaar.

Giant snow penis causes headache in Sweden: https://t.co/VblG2MXVhy pic.twitter.com/X5UNYCICrW— Brett (@Brosner85) January 18, 2016