Nieuws
452001
Nieuws

'One Direction definitief uit elkaar'

Update: Ondanks sterke geruchten dat One Direction het bijltje erbij neerlegt, ontkent een woordvoerder van de boyband dat de breuk definitief is.

In november ontkende Niall Horan (22) al dat de band uit elkaar zou gaan, maar woensdag moest een woordvoerder wederom verkondigen dat de individuele plannen van de jongens van tijdelijke aard zijn. 'Onzin', noemt deze het nieuws dat Us Weekly woensdag naar buiten bracht, dat de jongens niet meer willen herenigen in de toekomst.

"We nemen gewoon vrij om onze vrienden en familie weer te zien en om terug te blikken op wat we de afgelopen jaren allemaal hebben gedaan", verklaarde Niall eerder. In maart 2015 verliet Zayn Malik de groep al en bleven Niall, Harry Styles en Liam Payne over.

Een anonieme bron beweerde te weten hoe het zit: "De jongens willen vrienden blijven, maar ze zijn uitgeput en willen hun solocarrières beginnen." De jongensgroep ontstond uit de Britse versie van The X Factor in 2010. Wanneer One Direction weer bij elkaar komt, is niet bekend.