Nieuws
452157
Nieuws

Hotelnacht in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht

Nachtje toerist in eigen stad

Woont u in een stad? Dan zult u niet snel een hotelletje om de hoek pakken. Hoewel... Aankomende vrijdag 16 januari kunnen alle Amsterdammers, Rotterdammers, Hagenaren en Maastrichtenaren voor een appel en een ei een nachtje doorbrengen in een hotel in eigen stad.

Dit weekend vindt namelijk de Hotelnacht plaats. Een heerlijk feestje in eigen stad. Niet alleen slaapt u in een ander bed, er zijn het hele weekend hotelfeestjes. Van een retro gaming night bij het Arcade Hotel dat tijdens de Hotelnacht opengaat, tot verschillende whisky-proeverijen, van een Latin party in de Koepelkerk tot huiskamerconcerten in de hotellobby of kasteelfeestjes. Ook kan er aangeschoven worden bij verschillende Hotelnacht Diners en brunches. Primeur tijdens de Hotelnacht is de opening van het pop-up restaurant Roomservice by Olof’s van sterchef Chris Naylor. Dit tijdelijk restaurant is gevestigd in de oudste kapel van Amsterdam. Michelin-chef Chris Naylor, bekend van Restaurant Vermeer, zet groenten in het zonnetje en serveert vis/vlees als side-dish.

Staycation

Het meest uitgebreide Hotelnacht programma heeft Amsterdam. Hier kunt u kiezen tussen veertig feestjes. Van yoga-sessie tot dansfeest. Buiten al die leuke feestjes kunt u zich dit weekend helemaal toerist in eigen land voelen en dingen doen die normaal gesproken door onze buitenlandse gasten worden gedaan. Boek eens een rondvaart of stap in de bekende rode toeristenbus. U zult zien, de gids weet vast nog wel iets nieuws over de stad te vertellen. Ook kunt u met korting naar het Concertgebouw of Carré en een bezoekje brengen aan Gassan Diamonds.

www.hotelnacht.nl