Nieuws
453501
Nieuws

Doe mee aan de Lekker in je vel-challenge

Ga jij met VROUW de lekker in je vel challenge aan?

Het nieuwe jaar is begonnen. Grote kans dat een van je voornemens is om af te vallen of je zekerder te voelen. Dan hebben we je goed nieuws voor je. Vanaf 8 januari kun je je namelijk meedoen met de Lekker-in-je-vel-challenge volgens de SLIM methode van Dr Leonard Hofstra! Schrijf je nu gratis in!

Wees gerust: het is niet het zoveelste dieet, maar het aanleren van een duurzame gezonde levensstijl. Stress op de werkvloer en slapeloze nachten zijn namelijk niet echt bevorderlijk bij het verliezen van die paar kilo. Een vette hap is altijd lekkerder na een korte nacht. Die zak chips is zo leeg tijdens het halen van een deadline. Klinkt herkenbaar, toch? Daarom kun jij geheel gratis deelnemen aan onze Lekker-in-je-vel-challenge! Vanaf 8 januari begint onze challenge waarbij je niet alleen strakker, maar vooral ook beter in je vel komt te zitten.

Wat bieden wij?

  • Iedere week een voedingsschema van Dr. Hofstra volgens de SLIM-methode.
  • Ieder zaterdag een lekker-in-je-vel-nieuwsbrief
  • Tips van experts op het gebied van voeding, beweging en psyche
  • Beweegvideo’s met onze sportdeskundige Marije de Vries en personal trainer Carlos Lens
  • Zelftests
  • De mogelijkheid live vragen te stellen via chats met Marije, Carlos of dr. Hofstra
  • Heel veel winacties!

Wat is SLIM?

Dr. Hofstra ontwikkelde de Succesvolle Lifestyle Interventie Methode (SLIM). Hierbij gaat het niet puur om afvallen, maar ook om ontspanning en inspanning. “Een dieet volgen en volhouden is bij een slechte nachtrust en een stressvol leven bijna onmogelijk. Daarnaast is beweging ontzettend belangrijk, anders breek je met het afvallen vooral spieren af in plaats van vet. Mijn methode is het aanleren van een nieuwe, gezondere lifestyle, die niet alleen de kilo’s maar de algehele gezondheid aanpakt. Want je wilt je toch ook gezonder en energieker voelen?”

Wie doen er mee?

Jullie staan er niet alleen voor! Redacteur Kimberley heeft een hartgrondige hekel aan sporten. Carlos Lens weet daar wel raad mee en onderwerpt haar twaalf weken lang aan het SLIM-fitnessregime. Ze schrijft hierover een column in het magazine en je kunt hier wekelijks haar vlog volgen.

Ook volgen we drie stellen die fitter en gezonder willen worden. Ze ondergaan eerst een uitgebreide test, want hoe zit het met hun bloeddruk, cholesterol, vetpercentage en conditie? Daarna gaan ze 12 weken lang meer bewegen en beter eten volgens het SLIM-principe. Hier kun je hun blogs en video’s volgen.

Praat met andere deelnemers

Deze challenge ga je natuurlijk niet alleen aan, maar met duizenden andere vrouwen. Praat komende tijd alvast met hen op onze speciale Lekker in je vel-Facebookgroep of tweet mee via hashtag #lekkerinjevel.

Schrijf je gratis in!

Ga niet voor goede voornemens, maar voor een compleet nieuwe levensstijl. Tot snel!

>> Schrijf je hier gratis in