Nieuws
453893
Nieuws

De waarheid over de huwelijksnacht

GEEN - Het is de nacht waar velen op hebben gewacht: de huwelijksnacht. Romantiek, kaarslicht, rozenblaadjes op het bed en samen met je geliefde de eerste nacht als man en vrouw beleven. Wat zullen de vonken er vanaf spatten! Dus niet...

Maar liefst twee van de vijf pasgetrouwde stellen heeft geen seks tijdens de huwelijksnacht. En als ze seks met elkaar hebben gehad dan wordt dat beoordeeld met een 'gemiddeld'. Dit blijkt uit onderzoek van een Australisch trouwmagazine.

Haar belangrijker

400 bruidjes werden ondervraagd over hun huwelijksnacht. Maar liefst 70 procent bekende tijdens die nacht drukker te zijn geweest om alle schuifspeldjes uit haar haar te krijgen dan de liefde te bedrijven. En 20 procent van de pasgetrouwde stellen gaf toe tijdens de huwelijksnacht bezig te zijn geweest met het tellen van het gekregen geld en het uitpakken van de huwelijkscadeaus.

 

 

--

Ook deze dingen gebeuren er tijdens de huwelijksnacht

--

Tranen

Er waren vijf ondervraagden die tijdens de huwelijksnacht op de eerste hulp terecht zijn gekomen en meer dan een derde van de respondenten zei dat hun eerste nacht als getrouwd stel verpest werd door familieleden en vrienden. 9 procent bekende dat hun huwelijksnacht in tranen eindigde en 15 procent gaf toe als eerste room service te bestellen omdat ze vergeten waren te eten tijdens de receptie.

Een vijfde van de bruidjes bekende druk in de weer zijn met social media, zoals het aanpassen van hun naam en status op Faceboook.