Nieuws/Vrouw

Weekmenu

Pizza gegrilde sardines en ratatouille

GEEN - Staan pizza en vis hoog op je lijstje van wat je het liefst eet? Reden genoeg om ze dan eens samen te voegen en zo een smakelijk kunstwerkje op je bord te serveren.

Benodigdheden

(1 pizza)

  • 3 el olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 kleine aubergine, in blokjes van 1 cm
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • ½ rode paprika, in blokjes van 1 cm
  • ½ groene paprika, in blokjes van 1 cm
  • 1 courgette, in blokjes
  • 30 g tomatenblokjes, uit blik
  • 1 tl tijm
  • zout en peper
  • 1 portie pizzadeeg
  • 50 g kaasmix
  • 6 sardines, schoongemaakt en zonder graat
  • 1 bosje basilicum, fijngesneden

Bereiding

BEREIDING 40 minuten + 20 minuten in de oven (exclusief bereidingstijd van het deeg)

Dit recept komt uit het kookboek: Pizza de Luxe van Manteau Uitgevers t.w.v. € 19,99. (ISBN: 9789022330029)

Bekijk meer van