Nieuws
454213
Nieuws

Zó gedraagt een goede partner zich

GEEN - Je bent al jaren niet zo supergelukkig met je partner. Af en toe bekruipt je het gevoel: is dit het nou? Je twijfelt over kleine én grote dingen. Maar misschien zit het gewoon wel in jouw hoofd? Wanneer is iemand eigenlijk een goede partner? Hij of zij zou zich in ieder geval moeten gedragen volgens deze tien regels, aldus liefdesgoeroe James Michael Sama.

  1. Een goede partner vertelt je regelmatig hoeveel hij van je houdtEen goede partner laat je regelmatig voelen wat je voor hem betekent en hoe belangrijk je voor hem bent.
  2. Een goede partner staat altijd achter je en steunt je waar nodigAls jij je baan wil opzeggen om eindelijk je droom waar te maken om een eigen bedrijf te beginnen, zal een goede partner jouw keus aanmoedigen. Een goede partner zou nooit zeggen dat je iets niet kan of dat het toch niet gaat lukken.
  3. Een goede partner kun je vertrouwenEen relatie zonder vertrouwen is geen goede relatie. Een goede partner geeft jou altijd het gevoel dat hij te vertrouwen is.
  4. Een goede partner laat zijn emoties zienEen goede partner is niet bang om zijn gevoelens te tonen. Als je helemaal jezelf kunt zijn bij je partner hoef je je niet te schamen voor wat je voelt.
  5. Een goede partner is nooit agressief tegen jeEen goede partner is nooit agressief tegen je en vernedert je niet op welke manier dan ook.
  6. Een goede partner laat jou jezelf mooi vindenNiet alleen de woorden van een goede partner, maar ook de manier waarop hij je aanraakt of aankijkt geven jou een fijn gevoel waardoor je je mooi en geliefd voelt.
  7. Een goede partner denkt aan de kleine dingenEen goede partner kookt voor je als je moet overwerken en heeft kaartjes geregeld voor dat concert waarover jij vorige week enthousiast vertelde.
  8. Een goede partner gaat nooit te ver in discussiesMeningsverschillen zijn in een relatie bijna niet te voorkomen. Een goede partner gaat echter nooit te ver door de aanleiding uit het oog te verliezen.  Hij wordt niet agressief en zoekt naar een oplossing.
  9. Een goede partner houdt zich aan zijn beloftesAan loze woorden heeft niemand iets. Een goede partner houdt zich aan zijn beloftes.
  10. Een goede partner blijft bij je, in goede en in slechte tijdenHet is niet moeilijk om bij iemand te blijven als alles voor de wind gaat. Een goede partner blijft ook bij je in minder goede tijden.

Bron: jamesmsama.com

--- Misschien is hij toch niet de ware ---

--- Zo vind je de ware liefde ---