Nieuws
454425
Nieuws

Weekmenu

Pannenkoekwrap met geitenkaas en walnoten

GEEN - Vrijdag 27 maart is het Nationale Pannenkoekdag; reden genoeg om deze week te beginnen met een heerlijke en vol belegde pannenkoek. Door de geitenkaas en walnoten krijgt deze pannenkoekwrap een stevige volle smaak.

Benodigdheden

(± 15 stuks)

  • 1 pak volkoren pannenkoekmix
  • 1 l melk
  • 4 eieren
  • boter of olie
  • 1 pakje zachte geitenkaas
  • 1 zakje walnoten
  • honing
  • 1 zakje rucola
  • 1 zakje pijnboompitten
  • 1 el tijm

Bereinding

  1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer met een garde tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk en de 4 eieren toe.
  2. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of scheutje olie in de koekenpan.
  3. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  4. Smeer de pannenkoek in met 1 el honing. Beleg met wat rucola, geitenkaas, de walnoten en bestrooi met wat tijm.
  5. Rol de pannenkoekwrap op.

BEREIDING 30 minuten