Nieuws
454839
Nieuws

Zo draag je zomerse outfits in de herfst

Zomerkleding in de herfst? Het kan!

GEEN - De mooie, warme dagen zijn helaas achter de rug. Hoog tijd om je kast uit te mesten en de zomerse outfits naar zolder te verbannen. Of toch niet? VROUW.nl geeft je een aantal handige tips zodat je jouw zomercollectie ook in de herfst kunt dragen. Handig!

Zomerjurkjes

Met pijn in je hart en tranen in je ogen berg je jouw collectie zomerjurkjes weer op. Toch kun je dit zwierige kledingstuk ook prima doordragen in de herfst. In combinatie met een panty, vestje en stoere laarsjes, kunnen ze zo weer een aantal maanden mee. Ook leuk: combineer stoer met lief. Trek bijvoorbeeld een leren jasje over dat lieflijke bloemenjurkje of juist andersom.

Laagjes

Laagjes zijn hét sleutelwoord in het najaar. De herfst kenmerkt zich door het wisselvallig weer en met laagjes kun je makkelijk iets aan- of uittrekken. Daarnaast kun je jezelf nog prima vertonen in een zomers, kleurrijk shirtje in combinatie met een vestje of colbertje. Experimenteer!

Short

Met een short maak je over het algemeen toch een wat zomerse indruk. Maar als je het korte broekje combineert met een legging of maillot, heb je in een handomdraai een herfstachtige outfit. Kies wel voor een short in een donkere kleur, zodat je er niet te zomers uitziet.

Sjaals, sjaals en nog meer sjaals

Je kunt iedere outfit heel simpel updaten met een sjaal. Ga voor een vrolijk exemplaar om je donkere outfit op te fleuren of kies voor een gebreide variant als het wat kouder wordt.

Combineren

Waarom zou je alleen maar donkere kleuren dragen in de herfst? Door te mixen en te machten creëer je met je zomerse outfits een leuke herfstlook. Combineer je witte skinny bijvoorbeeld met een grote donkere trui of een warm vest. Of trek een stoere leren broek aan onder dat witte strandtuniekje.

Accessoires

Wil je jouw outfits opfleuren? Ga dan voor een kleurrijk riempje of decoreer je kledingstukken met studds. Simpel en je krijgt direct een andere look!

Lees ook:

Hebben jullie nog aanvullende tips? Deel ze dan hieronder met ons!