Nieuws
454846
Nieuws

Chef mode Johanna Doberitz tipt

Eerste hulp bij modemissers!

GEEN - Een knalroze jurkje dat vloekt bij je rossige lokken, een rok die nét iets te strak zit. Niemand loopt graag voor paal en daarom heeft chef mode Johanna Doberitz een aantal handige tips op een rij gezet om die vervelende modemissers te voorkomen.

1. De juiste maat

"Worstel je niet in een kleine maat, maar neem liever een maatje groter. Misschien klinkt dat niet fijn, maar je ziet er vaak wél slanker uit. Te strakke kleding geeft namelijk al snel het ‘rollade-effect’. Het begint allemaal bij de juiste behamaat, dat kan visueel kílo’s schelen. Dus laat je goed adviseren door een kundige lingerieverkoopster."

2. De juiste kleur

"Als geel de trend is, besef dan dat er honderden nuances geel zijn. Warme gelen, harde gelen, koele gelen… Er is er ongetwijfeld een te vinden die perfect bij je huid, haar en ogen past. En zo niet, kies dan gewoon voor een gele accessoire, zoals een tasje, panty of ketting."

3. De juiste stijl

"Dat is heel persoonlijk. Door te experimenteren (en dus ook missers te maken) ontdek je gaandeweg een stijl waarbij je je het prettigst voelt. En dáár gaat het om, want als je je lekker voelt, straalt je dat uit. En of je dan under- of overdressed bent... het zou wat. Hoe hip is het om de trend los te laten en je eigen stijl trouw te blijven?!"

Lees ook:

Wat is jullie grootste modemisser? Deel het hieronder met ons! Wij zijn heel benieuwd!