Nieuws
454980
Nieuws

Wel geld tellen...

Geen seks tijdens huwelijksnacht

Trouwen is niet altijd een lolletje. Maar liefst 66 procent  ervaart namelijk stress tijdens de voorbereidingen op de huwelijksdag en 40 procent heeft die nacht geen seks. 

De huwelijksdag zou de gelukkigste dag van je leven moeten zijn, maar bij 4 op de 10 bruidsparen zorgt de huwelijksnacht niet voor een 'happy end'. Het vrijen slaan ze het liefst over.

Te dronken

Dit blijkt uit de eerste resultaten van het Nationaal Trouwonderzoek 2015 van Toptrouwlocaties.nl. Aan het onderzoek deden 901 bruidsparen mee.

De belangrijkste reden van het uitblijven van seks in de huwelijksnacht is zoals verwacht ‘vermoeidheid' (63%), opvallend gezien gevolgd door 'geen behoefte' (14%) en heel ludiek 'te dronken' (13%).

Geld tellen

Overigens was de helft van de bruidsparen, die geen seks hadden in de huwelijksnacht, nog wel fit genoeg om het cadeaugeld te tellen.

Verwachtingen

Dat vermoeidheid als grootste reden wordt genoemd, verbaast Marja de Hoon van de website niet. “Een bruidspaar is gemiddeld tussen de 250 en 400 uur bezig met de voorbereidingen, de verwachtingen zijn hooggespannen en op de huwelijksdag moet alles kloppen."

Twee op de drie bruidsparen ondervindt stress in de voorbereidingen op de huwelijksdag. De genodigdenlijst zorgt voor de meeste stress. Ook de zoektocht naar de ideale trouwlocatie is een hele klus blijkt uit het onderzoek.

En jij?

Had jij seks tijdens jouw huwelijksnacht? Misschien was je druk bezig het geld te tellen? Of was je  wellicht te moe om pap te zeggen?

 

---

Wil je met me trouwen sneeuwpopje?