Nieuws/Nieuws

Welk sterrenbeeld past bij jou?

GEEN - Ben je single, maar lukt het maar niet om de liefde van je leven te vinden? Werp dan eens een blik op de horoscoop! Met deze bijzondere handleiding kun je namelijk precies zien welk sterrenbeeld het beste bij jou past! Misschien hoog tijd om die 'vissen' vaarwel te zeggen en een afspraakje te maken met een leeuw of ram?

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is energiek, komt op voor zichzelf en is onafhankelijk. Deze eigenschappen matchen het beste met een Tweeling, Boogschutter en een Waterman. Dit zijn drie sterrenbeelden die gesteld zijn op hun vrijheid en veel overeenkomsten hebben met elkaar. Vooral de Ram en de Boogschutter hebben samen kans op een blijvende relatie.

Stier (20 april – 20 mei)

De stier houdt van rust, is soms wat koppig, wil graag vastigheid en heeft een intens verlangen naar liefde. Er zijn veel sterrenbeelden die goed aansluiten bij de Stier,zoals de Kreeft, de Stier, de Tweeling, de Weegschaal, de Steenbok en de Vissen. Wel zijn de Weegschaal en de Vissen de beste match.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn veelzijdig en communicatief sterk. Vooral avontuurlijke tekens kunnen het goed vinden met dit sterrenbeeld. Een topcombinatie? De Tweelingen met Tweelingen of met de Waterman! Zeker succes!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Dit gevoelige sterrenbeeld wil graag verzorgen en is enorm huiselijk ingesteld. Daarom kan een Kreeft het beste overweg met een andere Kreeft, Stier, Weegschaal en Vissen. Vooral de Weegschaal is een goede match als jullie rekening met elkaar houden.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De beschermende Leeuw wil graag leiding geven en dat past daarom niet bij elk sterrenbeeld. Toch zijn er een paar tekens met wie de Leeuw het heel goed kan vinden. Zoals de Steenbok en de Vissen. Vooral de Vissen vinden het heerlijk om een relatie te hebben met iemand die de leiding neemt.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd weet heel goed wat ze wel én niet wil. De soms mopperende Maagd is goed in het beheersen van haar gevoelens, maar zou soms wat meer van het leven moeten genieten. De Maagd kan dat laatste het beste doen met een Steenbok of een Waterman.

 

--- Meer over jouw horoscoop kun je hier vinden ---

 

Weegschaal ( 23 september – 23 oktober)

De Weegschaal zoekt naar evenwicht en maakt een grote boog om tekens die de harmonie verstoren en de confrontatie opzoeken. Toch zijn er veel sterrenbeelden die goed met de Weegschaal matchen, zoals de Vissen, de Waterman, de Weegschaal, de Kreeft, De Tweelingen en de Stier. Keuze genoeg, dus!

Schorpioen (24 oktober – 21 november)

De Schorpioen heeft veel zelfvertrouwen, maar is ook heel kwetsbaar. De sterrenbeelden die daar het beste mee om kunnen gaan zijn de Schorpioen, de Steenbok en de Waterman.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter geniet van vrijheid en kan vrij snel met een mening klaar staan. Sterrenbeelden die daar goed mee ook kunnen gaan zijn de Ram, de Leeuw, de Boogschutter en de Vissen. Vooral twee Boogschutters bij elkaar zijn een match made in heaven!

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok heeft heel veel doorzettingsvermogen en gaat ook door totdat het doel is bereikt. Maar de Steenbok kan ook heel hard tegen zichzelf en anderen zijn. De Stier en de Maagd zijn de perfecte kandidaten voor een liefdeskoppel, maar de beste combinatie met de Steenbok is de Schorpioen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

De Waterman is in zijn doen en laten een vrije vogel en die moet je natuurlijk niet in een kooitje stoppen. Een flexibel teken vormt dan ook de beste combinatie met dit sterrenbeeld. De Maagd, de Schorpioen en de Waterman vormen een mooi stel, maar de ultieme combinatie is toch wel met De Tweelingen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De diepzinnige, dromerige en vooral gevoelige Vissen passen het beste bij die tekens die deze eigenschappen kunnen begrijpen. Zo is er een goede match met een Kreeft, een Leeuw en een Boogschutter. Maar als je iemand date die een Weegschaal of een Stier is, dan is er een grote kans van slagen!

En klopt het bij jullie? Deel het hieronder met ons!