Nieuws/Vrouw

Weekmenu

Meen Biryani: Biryani met vis

Vis, een heerlijk zoute witvisfilet. Met Biryani maak jij van je wekelijkse portie vis een onweerstaanbaar uitgebreid Indiaas gerecht. Probeer hem nu.

Benodigdheden

(5-6 personen)

  • 500 g ontvelde, stevige witvisfilets, in stukjes gesneden
  • 4 tl gemalen kurkuma
  • 250 ml limoensap
  • 125 g ghee
  • 1 kg basmatirijst, gespoeld en uitgelekt
  • 2 el rozijnen
  • 2 el cashewnoten
  • 3 uien, in ringen gesneden
  • 2 tl chilipoeder
  • 1 tl gemalen koriander
  • 2 kaneelstokjes, van ± 2½ cm
  • 4–6 kruidnagels
  • 2 tomaten, gehakt
  • 250 ml natuuryoghurt, geklopt
  • zout

Bereinding

BEREIDING 80 minuten