Nieuws
455749
Nieuws

VROUW magazine 01

Meer over Anouk

In VROUW 01 lees je een verhaal met Anouk. Daarin reageert ze op haar eigen uitspraken.Hier lees je meer!

Als je geen zangeres was geweest, wat had je dan gedaan?

"Misschien had ik dan in de zorg gewerkt, want net voor Nobody’s Wife zat ik nog op het MBO en wilde die richting op. Ik ging werken in een kindertehuis bij de kleine kindjes van twee tot zeven. Dat vond ik heel erg leuk, maar ik heb ook lang in de thuiszorg gewerkt. Bij bejaarden, per dag twee adresjes om schoon te maken. Ook te gek. Dus zoiets, óf postbode. Als ik die zie, denk ik: jeetje, wat relaxt. Lekker op jezelf, lekker buiten, de hele dag geen verantwoording af te leggen aan andere mensen."

Waar knap je op af bij een man?

"Op best wel veel, haha. Zoals als iemand onhygiënisch is. Ik hou van mannen die héél goed voor zichzelf zorgen en op hun uiterlijk letten. Ze moeten lekker schoon zijn, goed ruiken en mooie, schone tanden hebben. Als dat niet in orde is, loop dan gerust door. Want dan gaat het never gebeuren. En als iemand niet zo veel te vertellen heeft, werkt het ook niet. Ik hou van een beetje intelligentie en vind het fijn als mannen iets te melden hebben waarvan ik denk: oh! Waar ik nog niet veel vanaf weet. Dat is interessant en daar kun je nog wat van opsteken."

Stel dat God bestaat, wat hoop je dan dat Petrus zegt als je aan de hemelpoort verschijnt?

"Jeetje mina, wat een bizarre vraag. Echt waar? Ik vind het een dramatische. Maar om het kort te houden: ik denk dat God sowieso bestaat, dat is voor mij niet iets wat me afvraag. Ik hoop helemaal niks. Als dat betekent dat je naar de hemel gaat, zou dat fantastisch zijn. Ik hoef geen bevestiging van ‘Je hebt het goed gedaan’, het feit dat ik door die poort heen kom is voor mij de bevestiging dat ik het ondanks alles toch best oké deed."

Lees het hele interview met Anouk in VROUW Magazine

Meer uit VROUW Magazine: