Nieuws
455753
Nieuws

Als je dochter liever een jongetje wil zijn

Ze lijkt sprekend op haar moeder toen zij jong was: Shiloh, het dochtertje van Angelina Jolie. Het enige verschil is de 8-jarige Shiloh niets moet hebben van prinsessenjurkjes. En het mooiste van allemaal: het kan Angelina en Brad geen ene zier schelen. Zouden jullie ook zo reageren of zouden jullie er meer moeite mee hebben?

Onlangs werd Shiloh, mét tomboy look, gespot op de rode loper met haar vaders en broers voor de première van Angelina's regiedebuut Unbroken. Alle ogen waren op de 8-jarige gericht.

---Journaliste Daphne van Rossum heeft thuis haar eigen Shiloh: hoe zij daar mee omgaat, lees je hier---

Shiloh? John zul je bedoelen!

Ze was amper 3 jaar oud toen ze haar beroemde ouders vroeg of ze haar lange blonde lokken mocht inruilen voor een kort koppie. Regelmatig werden Angelina en de kleine Shiloh gespot op de jongensafdeling van kledingwinkels.

In een interview met vader Brad Pitt onthulde de acteur dat zijn dochter helemaal geen Shiloh genoemd wil worden: zijn dochter zou helemaal weg zijn van Peter Pan en dan met name de broer van Wendy: John. ”Toen ik laatst vroeg; ’Shi, wil je wat sinaasappelsap?’ Onderbrak ze me en zei dat ze John heet.”

Prinsessenjurk

Niet iedereen in de familie van Brad en Angelina kan er even goed mee overweg: de moeder van Brad schijnt nog steeds prinsessenjurken voor Shiloh te kopen. Angelina zou dat vreselijk vinden, vertelt een bron aan de Evening Standard.

Lees ook

Hoe zouden jullie reageren als je dochter liever geen prinsessenjurken meer te dragen? Of als je zoon voortaan juist prinsessenjurken wil dragen? Is dit nog steeds een taboe of juist totaal niet? Praat mee!