Nieuws
455975
Nieuws

Video

Trouwambtenaar maakt er een potje van

Hij laat de ringen vallen en hij weet niet meer wat zijn tekst is. Het zal je maar gebeuren dat de trouwambtenaar er een potje van maakt tijdens jouw huwelijksceremonie...

Het overkwam het Canadese stel Casey and Jessica O’Donnell. Ze hadden trouwambtenaar George Casselman op het allerlaatste moment via een website geregeld.

Steken vallen

Maar Casselman bleek helemaal niet bevoegd te zijn om een huwelijk te sluiten. Zijn onervarenheid was tijdens de ceremonie goed te merken. Zo was hij niet alleen de ringen kwijt, maar was hij zo lang de draad kwijt van zijn eigen zegje dat de bruid op een bepaald moment fluisterde: "Kun je niet wat verzinnen?"

Ongeldig

Toch was het een geslaagde dag volgens de gasten, 'alleen de trouwambtenaar was misschien een beetje raar'. Desondanks zit het bruidspaar met de gebakken peren. Onlangs werden ze door de gemeente gebeld dat hun huwelijk niet rechtsgeldig is omdat het niet is gesloten door een officiële trouwambtenaar. Nu moeten ze een rechtsgang maken om hun huwelijk alsnog rechtsgeldig te laten verklaren. Kosten: 500 dollar.