Nieuws/Vrouw

<p><strong><strong><strong><strong><strong>Zondigen mag!</strong></strong></strong></strong></strong></p>

Merengue met passievrucht

GEEN - Tuurlijk letten we op wat we eten, maar om een gezond eetpatroon vol te houden, is het nodig om af en toe te zondigen. Dat gaan we dus doen deze week: bewust genieten van heel veel lekkers.

Benodigdheden

(4 personen)

  • 150 g vanillemerengue (2 grote bij de bakker of een pak kant-en-klare schuimnestjes bij supermarkt of warenhuis)
  • 250 ml slagroom
  • 4 passievruchten

Stappenplan

1. Klop de slagroom stijf.

2. Verwijder de pitjes en doe vruchtvlees van de passievruchten bij de slagroom.

3. Verkruimel de merengue in eetbare stukjes en voeg toe aan de slagroom. Roer alles licht om zodat het mengt.

4. Serveer direct zodat de merengue knapperig blijft.

BEREIDING 20 minuten

 

Geniet met volle teugen

Deze recepten komen uit het kookboek Zondigen tot je een ons weegt

van Princess Books, € 24,95 (ISBN 9789492029010)

 

 

RECEPTEN CARINA NOORDERVLIET

FOTO’S NATASJA NOORDERVLIET

 

 

Bekijk meer van