Nieuws/Binnenland
456483
Binnenland

VROUW magazine 40

'Hij mag vooral niet soft zijn'

Irene Moors (47) spreekt de stem in van Buzz Linda in de Film: 'Maya - Eerste vlucht'. Irene is getrouwd met Barry Kroon en heeft twee kinderene, Tijn (12) en Rosalie (15). Wat was Irene gaan doen als ze geen presentatrice was geworden, waar knapt ze op af bij een man? En meer vragen aan Irene!

Wat was je gaan doen als je geen presentatrice was geworden?

"Geen idee. Soms denk ik nog wel eens; wat zal ik nou eens worden later? Ik kom uit een artistiek, creatief milieu. Mijn oma was kleinkunstenares en mijn moeder heeft dat ook nog een tijdje gedaan. Toen ik zelf jong was heb ik een tijdje toneel gespeeld, dus iets in die hoek had wel voor de hand gelegen als ik geen presentatrice was geworden."

Waar knap je op af bij een man?

"Poeh! Ik hou toch wel van echte mannen, dus hij mag vooral niet te soft zijn. Geen gevoel voor humor en onverzorgd vind ik ook dodelijk."

Als god bestaat wat hoop je dat Petrus tegen je zegt bij de hemelpoort?

"Ik geloof niet en al helemaal niet in een of ander fictief type aan wie ik straks verantwoording af zou moeten leggen. Ik vind dat een krankzinnige gedachte. De enige aan wie ik verantwoording moet afleggen is mezelf. Ik wil mezelf recht in de spiegel kunnen aankijken. Dat betekent voor mij dat ik fouten mag maken, maar ze daarna wel moet rechtzetten."