Nieuws
456860
Nieuws

Travel Hack #6

Boek je ticket dinsdag rond middernacht

Je hebt een vakantiebestemming gekozen en nu is het een kwestie van de beste deal vinden. Maar waar moet je beginnen? Wij delen hacks die je een handje kunnen helpen om zo goedkoop, luxe en makkelijk mogelijk op vakantie te gaan. Deze keer een tip voor het kopen van voordelige vliegreizen!

Een beetje besparen op vliegtickets is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar hoe doe je dat? Maatschappijen die vliegreizen aanbieden, hebben ingewikkelde systemen om continu de juiste prijzen aan te bieden. Dat kan in je voordeel werken, maar kan natuurlijk ook nadelig zijn! Zie je op dat moment een goede deal, dan kan die deal een paar uur later alweer in prijs verhoogd zijn. Deze travel hack is zeker het proberen waard om een goedkoper vliegticket te scoren.

Travel hack

Kun je wel wat uurtjes nachtrust verliezen om de beste vliegticket deal te scoren? Mooi, want dan kan je dinsdags rond middernacht lagere prijzen verwachten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je dan rond 6% bespaart op je vliegreis! Over het algemeen zijn vluchten ietsjes goedkoper rond middernacht in het begin van de week (maandag tot en met woensdag). Later in de week worden de prijzen juist weer duurder. Dus sla je slag op dinsdagnacht!

Goedkoper vliegen dus met deze hack! Houd de Reiskrant in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.

Bron: Vlucht-vertraagd.nl

Lees ook:

TravelHack #1 Zoek incognito

TravelHack #2 Snel door de controles op de luchthaven

TravelHack #3 Zo krijg je een upgrade in een hotel

TravelHack #4 Boek twee enkele tickets

TravelHack #5 Telefoonoplader vergeten?