Nieuws
456995
Nieuws

Fans emotioneel om laatste GTST met Ferry Doedens

Ferry Doedens was donderdagavond na zes jaar voor de (voorlopig) laatste keer te zien als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden.

"Zes jaar mooie tijden gekend. Wat een feestje om daar te werken. Bedankt iedereen en bedankt fans!", twitterde Ferry, die ook duidelijk liet merken dat de deur naar Meerdijk wat hem betreft nog op een kiertje staat. "Thanks Luuc, sukkeltje dat je af en toe ook bent. Veel plezier in Hawaï,  blijf niet te lang weg. Chill 'm daar en kom weer eens gedag zeggen."

Fans van Neerlands langstlopende soap moesten even slikken na Ferry's laatste aflevering. "Ferry, dit was wel één van de zwaarste afscheids in GTST. Iedereen zal je missen, je bent een topper!", vindt een vaste kijker. "Voor nu de laatste aflevering met Lucas in GTST. Hopelijk kom je snel weer langs. Je bent geweldig!", hoopt een ander. In andere tweets is te lezen dat er een traantje is weggepinkt. "Tranen in m'n ogen toen Ferry z'n 'laatste' moment had bij GTST."

Ferry werd afgelopen zomer door producent Endemol ontslagen omdat de acteur herhaaldelijk afspraken niet nakwam. Hij bekende niet veel later dat hij kampte met een drugsprobleem waaraan hij zich liet behandelen in een kliniek.