Nieuws
457399
Nieuws

Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger

GEEN - Het zoveelste onderzoek over vreemdgaan is gepubliceerd. Uit dit experiment blijkt dat degenen die hun ex met een ander hebben bedrogen, een grote kans hebben om het bij een volgende relatie weer buiten de deur te zoeken.

Wetenschappers van de universiteit van Zuid-Alabama onderzochten de verschillende niveaus van toewijding bij 443 mannen en vrouwen. Zij kwamen tot de conclusie dat een relatie die is begonnen door aan te leggen met iemand die al in een relatie zat, een grote kans hebben op een relatiebreuk of een ongelukkige relatie.

Introvert

Een ander opvallend onderzoeksresultaat is dat introverte personen eerder dan extroverte personen geneigd zijn om hun partner voor een ander te verlaten.

-- De bewijzen dat je partner vreemdgaat --

Oppervlakkig

Mannen en vrouwen die hun partner verlaten voor een ander hebben bovendien nare karaktereigenschappen. Zo zijn ze vaak oppervlakkig en arrogant.

Verbazing

Joshua Foster, die aan het hoofd van het onderzoeksteam stond, was vooral verbaasd over het feit dat introverte personen eerder hun partner verlaten voor een ander dan extroverte mannen en vrouwen.

 

-- Zo blijf je hem trouw --